Contact

Email: haibrecom@gmail.com

 

yoot.ro este un portal de oferte si comparator de preturi deci nu este un magazin virtual care vinde produse online.

Toate intrebarile referitoare la erori de imagini, preturi sau alte detali le puteti face direct la magazinele partenere inscrise pe acest portal.

Despre noi

yoot.ro verifica, filtreaza si posteaza sute de mii de oferte de la sute de comercianți din Romania, pentru ca tu sa economisesti timp si bani.

Regăsim numeroasele posibilități de acolo și perfecționăm lista în câteva secunde pentru a găsi ceea ce este potrivit pentru tine.

Va prezentam tot ce e mai bun din online-ul romanesc:toate marcile, ofertele last minute, review-uri si comparari de preturi.

Promovam mii de mărci de încredere precum Apple, Sony și Nike, alături de retaileri precum elefant.ro, evomag.ro, fashiondays.ro si multe altelepentru a aduce cele mai bune oferte direct la tine.

Misiunea site-ului yoot.ro este de a reuni şi facilita compararea preţurilor şi a ofertelor. Astfel potenţialul cumpărător poate găsi uşor şi rapid produsul căutat şi preţul ideal. Totodată yoot.ro prin dezvoltări diverse doreşte să uşureze decizia legată de achiziţionarea unui produs, experienţa de shopping şi să promoveze cumpărăturile online.

De ce noi?

Mai ieftin: vă economisim în medie 15% la cumpărături, ajutându-vă să găsiți cele mai mici prețuri

Mai rapid: cu rezultate rapide de căutare, puteți compara instantaneu cele mai recente oferte

Istet: filtrăm doar produsele de care ai nevoie.

 
Contact | Privacy Policy